Технічна консультація з працівниками Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Львівської міської ради на тему: «Організація безпечної експлуатації газовикористовувального устаткування»

10 січня 2023
✅ Технічна консультація з працівниками Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Львівської міської ради на тему: «Організація безпечної експлуатації газовикористовувального устаткування».
Посадовцями Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці доведено вимоги «Правил безпеки систем газопостачання», які забезпечують безпечну експлуатацію газового обладнання та запобігають аваріям.
❗️ Нагадуємо, власник (балансоутримувач та/або орендар) відповідає за технічний стан і безпечне користування газопроводами, газовикористовуючим обладнанням, димовими та вентиляційними каналами та повинен забезпечити утримання власної системи газопостачання відповідно до вимог чинного законодавства України.
Посадовці Держпраці надали консультації щодо недопущення нещасних випадків та звернули увагу на необхідність дотримання вимог чинного законодавства. Також, надано змістовні відповіді з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо.
➡️ Більше відповідей на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua