У Більче-Волицькому підземному сховищі газу введено в експлуатацію підйомний агрегат для ремонту свердловини

07 грудня 2020

У Більче-Волицькому підземному газовому сховищі запустили в роботу змонтований підйомний агрегат УПА 60/80, вантажопідйомністю 80 тон, який призначений для проведення капітального ремонту свердловини №197. Перед початком запуску фахівці Управління Держпраці перевірили та засвідчили готовність експлуатації установки після проведення усіх підготовчих робіт, випробування та обкатування всього обладнання. Разом з тим, підтверджено наявність документації з охорони праці та промислової безпеки, та встановлено повне укомплектування бригади з капітального ремонту свердловин.

Згідно з висновком комісії, підйомний агрегат УПА 60/80 для роботи по проведенню капітального ремонту свердловини №197 Більче-Волицького підземного сховища газу змонтований відповідно до вимог нормативно-правових актів з охорони праці та готовий до введення в експлуатацію, про що зазначено у складеному комісією акті.

Також додамо, що роботи з капітального ремонту свердловини проводить Угерське виробниче відділення ремонтних і сервісних послуг АТ «УКРТРАНСГАЗ».