У ДП «Солевиварювальний дрогобицький завод» обговорено вимоги безпеки та ризики на робочих місцях

12 березня 2021

Під час семінару, що відбувся у ДП «Солевиварювальний дрогобицький завод», фахівець відділу нагляду у гірничодобувній промисловості Головного управління Держпраці у Львівській області роз’яснив вимоги з охорони праці, промислової безпеки та попередив про ризики на робочих місцях. Участь у заході взяли директор підприємства, його головний інженер та технолог-маркшейдер.

Під час бесіди особливу увагу приділено вимогам безпеки під час виконання гірничих робіт та вимогам до безпечної експлуатації гірничошахтного устаткування. Обговорено заходи, яких слід вжити з метою запобігання нещасним випадкам під час експлуатації технологічного та енергетичного обладнання. Наголошено на якості проведення навчань, інструктажів та перевірки знань з питань охорони праці працівників.

Окрім цього, обговорено нововведення в законодавстві щодо дозвільної та проектно-технічної документації на розробку родовищ корисних копалин та надано рекомендації щодо внесення змін у нормативні акти з охорони праці, що діють на підприємстві.