У Головному  управлінні привітали переможницю Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2020»

06 липня 2020

Днями до Головного управління Держпраці у Львівській області завітала переможниця ІХ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2020» Христина Костюк.  Робота Христини «Стоп коронавірус» посіла ІІІ місце у другій віковій групі конкурсантів від 11 до 14.

Дівчина навчається у Ліцеї міжнародних відносин імені Василя Стуса, відвідує художній гурток у Дитячому центрі творчості «Веселка».   

Заохотив  до участі у конкурсі юну художницю її батько  – Іван Васильович Костюк. Але тему дівчина обирала сама: «Я розпочала працювала над роботою у час, коли коронавірус активно розвивався у Китаї. У такий спосіб мені хотілось звернути увагу наших громадян до цієї проблеми, відзначити важку працю лікарів та закликати людей дбати про своє здоров’я », – пояснила Христина та відзначила, що допомагала їй працювати над цією роботою її художній керівник – Надія Михайлівна Куземко.

Начальник Головного управління Ольга Вільхова привітала Христину з перемогою, вручила від імені організаторів Всеукраїнського конкурсу грамоту та подарунок. Слід зазначити, що організаторами конкурсу є редакцією журналу «Охорона праці» за сприяння Державної служби України з питань праці.

Ольга Вільхова подякувала батькам та передала слова подяки вчителям переможниці за приділену увагу до питань безпеки праці та вагомий внесок у виховання соціально свідомої молоді.

До слова, Христина Костюк не вперше подавала свою роботу для участі в конкурсі «Охорона праці очима дітей». Два роки тому вона була переможницею у І віковій групі І відбіркового туру Конкурсу на Львівщині.   

Інформаційно

Відзначення переможців І відбіркового туру конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2020» на Львівщині відбудеться  після послаблення в області карантинних обмежень.