У Миколаївському районі прийнято в експлуатацію буровий верстат

28 листопада 2019

У Миколаївському районі комісією прийнято в експлуатацію буровий верстат IDECO SBS DIR-806 (вантажопідйомністю – 160 т.) для буріння свердловини № 4 Рудниківська. Установку змонтовано ТОВ «Бурова компанія «Горизонти».

Введення змонтованої бурової установки в роботу здійснюється після її повної готовності, проведеного випробування, обкатування всього обладнання, за наявності передбаченої чинним законодавством документації з охорони праці та промислової безпеки та укомплектованої бурової бригади. Готовність до пуску бурової установки в роботу здійснюється за рішенням комісії згідно наказу по підприємству.

Відтак, згідно висновку комісії буровий верстат IDECOSBSDIR-806 для буріння свердловини № 4 Рудниківська виконаний  монтажем згідно вимог нормативно-правових актів з охорони праці та готовий до введення в експлуатацію.

До складу цієї комісії увійшли представники виконавців робіт ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» та держінспектор відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області.