У одному з найбільших торгово-розважальних центрів Львова виявили грубі порушення з охорони праці та промислової безпеки

21 травня 2018

У травні відбулася позапланова перевірка у ТзОВ «ФЕНІКС-КАПІТАЛ», яке здійснює свою діяльність за адресою м. Львів, вул. Кульпарківська, 226А.

Під час контрольного заходу інспектори ГУ Держпраці у Львівській області проаналізували дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Загалом у ТзОВ «ФЕНІКС-КАПІТАЛ» було виявлено 21 порушення вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

У зв’язку з виявленими порушеннями, комісія попередила керівництво  ТзОВ «ФЕНІКС-КАПІТАЛ» про необхідність негайного зупинення роботи з експлуатації лінійної частини газопроводів низького тиску, шафового газорегуляторного пункту (ШГРП) та газового котла.

Водночас встановлено, що орендарі ТзОВ «ФЕНІКС-КАПІТАЛ , зокрема ТзОВ «АВА-ЛЬВІВ», ФОП Мгламян А.Г., RISTORANTE CELENTANO, ФОП Меліс Т.В., MANGAL GARDEN, ФОП Дурягін А.В., допускають експлуатацію вуглекислотних балонів СО2 з недотриманням вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Окрім цього, ФОП Дурягін А.В. допускає експлуатацію газових балонів в приміщенні ресторану «Антрекот», що є грубим порушенням нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

До слова, позапланова перевірка у ТзОВ «ФЕНІКС-КАПІТАЛ» була проведена на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Міністерства соціальної політики України щодо забезпечення проведення позапланових перевірок суб’єктів господарювання з питань охорони праці.

Фото: джерело google.com.ua