У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!», в Судовій Вишні інспектори Держпраці провели семінар

07 липня 2022
На базі Судововишнянської міськради Яворівського району Львівщини інспектори ГУ Держпраці шостого липня провели семінар. Він відбувався у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» для працівників громади та роботодавців сфери торгівлі, медицини, сільського господарства, надання послуг та організації харчування.
Використовуючи наочні матеріали, виготовлені за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», інспектори розповіли про трудові права та соціальні гарантії працівників, у тому числі, неповнолітніх. А також основні відмінності між трудовими та цивільно-правовими договорами, зміни у трудовому законодавстві у зв’язку з воєнним станом та відповідальність за порушення законодавства про працю.
Крім того, з керівництвом Судововишнянської міськради було досягнуто домовленості про розташування на їхньому офіційному сайті постерів інформаційної кампанії «Виходь на світло!»
Отримувати більше інформації з питань трудового законодавства, промислової безпеки, охорони та гігієни праці в умовах воєнного стану інспектори порадили за допомогою сервісу «Інтерактивний інспектор», порталу www.pratsia.in.ua, сайту www.dsp.gov.ua та нашої сторінки у Facebook