У Рівненській області практичний етап проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» триває.

28 червня 2024
✅ У Рівненській області практичний етап проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» триває.
Інспектори праці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області спільно з представниками Управління міграційної поліції ГУНП у Рівненській області та Державної міграційної служби, проводять спільні цільові профілактичні заходи під умовною назвою “Мігрант” з метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері. Під час заходу інспектори праці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області спільно з представниками роз’яснюють іноземцям основні правила перебування в Україні, відповідальність за порушення міграційного законодавства з питань перебування, працевлаштування та здійснення підприємницької діяльності.
Принагідно фахівці Управління поінформували про оформлення трудових відносин та як не стати жертвами торгівлі людьми та надали інформаційні матеріали відповідної тематики. Ознайомили з терміном «торгівля людьми» та поняттями, видами, формами експлуатації людини, які він передбачає.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо: на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua