У Шегині виявлено факти провадження господарської діяльності без державної реєстрації у салоні краси

22 березня 2021

На Львівщині триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія «Виходь на світло!» у сфері торгівлі товарами і послугами, в тому числі у неформальному секторі.

Днями, під час здійснення інформаційних відвідувань у селі Шегині, Мостиського району, інспектори праці виявили факти провадження господарської діяльності без державної реєстрації у салоні краси. Під час бесіди фахівці встанови, що у цьому закладі нелегально здійснюють діяльність три фізичні особи.

Інспектори праці роз’яснили ризики праці «в тіні» та надали консультації щодо легалізації діяльності та трудових відносин. Разом з тим, про виявлені факти інформацію скеровано до територіальних органів податкової служби для інформування та відповідного реагування.

До слова, за результатами проведеної бесіди підприємниці запевнили, що легалізують свою діяльність у найкоротші терміни.

Нагадаємо, впродовж лютого – березня в області триває активна інформаційно – роз’яснювальна робота щодо подолання незадекларованої праці серед суб’єктів господарювання торгівельної і транспортної галузей, а також у приватних закладах освіти. Після її завершення на Львівщині активізують проведення інспекційних відвідувань щодо виявлення неоформлених працівників у зазначених галузях.