У Соціальному центрі матері і дитини відбувся семінар

11 січня 2018

10 січня  головний державний інспектор відділу нагляду у СКС та АПК Володимир Винар провів превентивний захід та надав консультацію та методичну допомогу працівникам Соціального центру матері і дитини у Львівській області. У заході взяли участь директор, завідувач господарством, педагогічні працівники.

Директор центру Галушко Галина  ознайомила присутніх із станом охорони праці у Соціальному центрі матері і дитини. Поінформувала про заходи для зміцнення трудової і виробничої дисципліни, а також доповіла про заплановані заходи  для покращення побутових умов працюючих на 2018 рік.

Володимир Винар розповів, що на сьогодні Головне управління Держпраці у Львівській області спрямовує свою діяльність на проведення превентивних заходів з питань охорони праці та промислової безпеки з метою зменшення травматизму на виробництві. Також він повідомив про вимоги Закону України “Про охорону праці”, зокрема  щодо управління охороною праці, обов’язків роботодавця та  навчання з питань охорони праці.

Разом з тим інспектор зазначив про фінансування заходів покращення стану охорони праці та  надав консультацію щодо організації функціонування системи управління охороною праці в установі.