У Стрию відбувся семінар з роботодавцями

20 листопада 2017

Днями  у приміщенні Народного Дому  міста Стрия відбувся семінар з питань легалізації виплати заробітної плати під головуванням заступника міського голови Стрия Романа Волинця та за участі фахівців ГУ Держпраці у Львівській області.

Відкриваючи семінар, Роман Волинець подякував організаторам та учасникам за розуміння важливості питання  легалізації виплат заробітної плати. Він наголосив, що семінар проходить у форматі партнерства та діалогу, і, безсумнівно, сприятиме дотриманню чинного трудового законодавства.

Про підвищення рівня мінімальної заробітної плати та відповідальність, а саме штрафні санкції за недотримання трудового законодавства, доповіла  головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області Марія Гучко. Також вона розповіла про  прийняття на роботу та вивільнення працівника, роботу за умовами  цивільно-правових угод та  переваги офіційного працевлаштування.

Про охорону праці у суб’єктів господарювання говорила головний державний інспектор ГУ Держпраці Львівської області Ольга Кокотко. На завершення семінару  доповідачі відповіли на запитання роботодавців.