У Жидачівському районі прийнято в експлуатацію   бурову установку

25 червня 2018

За участі головного державного інспектора відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області відбулося прийняття в експлуатацію   бурової установки для буріння свердловини. Бурова установка розташована  у Жидачівському районі та  змонтована ТОВ «Карпатська бурова компанія».

 Участь в комісії представника Держпраці, для введення змонтованої бурової установки в роботу, здійснюється після повної готовності бурової установки, її випробування, обкатування всього обладнання, за наявності документації з охорони праці та промислової безпеки та укомплектованої бурової бригади.

 Готовність до пуску бурової установки в роботу здійснюється за рішенням комісії, згідно наказу по підприємству.  До складу  комісії увійшли  представники  виконавців робіт ТОВ «Карпатська бурова компанія», головний державний інспектор відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області.

Згідно висновку комісії бурова установка для буріння свердловини № 2 Домбровська виконана монтажем згідно вимог нормативно-правових  актів з охорони праці і готова до введення в експлуатацію. Відтак  складено акт про введення в експлуатацію.