Участь Головного управління Держпраці у Львівській області в роботі комісії по прийманні в експлуатацію новозмонтованого обладнання дільниці підготовчих робіт ВП «Шахта «Червоноградська» ДП «Львіввугілля»

21 жовтня 2022
✅ Участь Головного управління Держпраці у Львівській області в роботі комісії по прийманні в експлуатацію новозмонтованого обладнання дільниці підготовчих робіт ВП «Шахта «Червоноградська» ДП «Львіввугілля»
Посадовцями ГУ Держпраці у Львівській області проведено технічну консультацію на робочому місці для працівників дільниці підготовчих робіт №2 у виробці Південної збійки №4 ВП «Шахта «Червоноградська» ДП «Львіввугілля» та взято участь в роботі комісії по прийняттю в експлуатацію підготовчої виробки Південної збійки №4.
❗️ Під час проведення превентивного заходу, за участю 14-и працівників вугільного підприємства на 6-и робочих місцях, виявлено порушення провітрювання, пилогазового режиму та електровибухобезпеки. Посадовцями Держпраці проведено роз’яснювальну роботу з працівниками дільниці підготовчих робіт №2 щодо правил поведінки при експлуатації гірничошахтного обладнання.
? Оскільки, виявлено 21 порушення і більшість з них безпосередньо загрожували життю, здоров’ю людини – наголошено на дотриманні правил особистої та колективної безпеки. Керівництву копальні рекомендовано заборонити проведення підготовчої виробки Південної збійки №4 до усунення порушень.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook