Управлінням інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, за участі представників Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області проведено інформаційні відвідування роботодавців та їх працівників з метою інформування про ризики і наслідки незадекларованої праці

08 лютого 2023
Управлінням інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, за участі представників Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області проведено інформаційні відвідування роботодавців та їх працівників з метою інформування про ризики і наслідки незадекларованої праці.
Заходи проводяться у межах роботи Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань, що утворена при Західному міжрегіональному управлінні Держпраці.
Відвідують суб’єктів господарювання, в яких можливе використання праці іноземців. Наголошено на врахуванні правильного оформлення працівників-громадян інших країн згідно чинного законодавства.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua