УВАГА: на Львівщині розпочався прийом робіт на конкурс “Охорона праці очима дітей 2022”

09 листопада 2021

Головне управління Держпраці у Львівській області повідомляє про початок І етапу ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2022».

Конкурс проводиться щорічно в межах відзначення Дня охорони праці та з метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання високої культури безпеки праці серед дітей та юнацтва, сприяння розвитку дитячої творчості, виявленню, відбору та підтримці талановитої молоді.

До участі в конкурсі запрошуємо дітей від 6 до 18 років: учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв; вихованців позашкільних навчальних закладів.

Конкурс проводиться щороку в два етапи.

II ЕТАП (відбірковий етап):

►До 15 лютого 2022 року надіслати малюнок до територіального управління Держпраці. Учасникам із Львівщини роботи слід скерувати до ГУ Держпраці у Львівській області на адресу: пл. Міцкевича, 8, м. Львів, 79000.

►Обласне журі визначає переможців (I, II і III місця) у трьох вікових групах: 

перша група – від 6 до 10 років;
друга група – від 11 до 14 років;
третя група – від 15 до 18 років.

► Автори робіт, які посіли I, II і III місця в областях, виходять у фінал конкурсу.

II ЕТАП (фінал)

► До 15 квітня 2022 року журі фіналу визначає переможців (I, II і III місця) у кожній віковій групі.

► До Дня охорони праці в Україні, який відзначають щороку 28 квітня, переможців нагороджують цінними подарунками, дипломами і медалями.

Вимоги до малюнку

На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.
Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.
На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно зазначити розбірливо українською мовою: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Ознайомитись із Положенням про конкурс можна за цим посиланням.

 

Інформаційно

На запрошення навчального закладу фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області з радістю проведуть для дітей цікаві та пізнавальні інтерактивних уроків з питань безпеки праці.