В рамках інформаційної кампанії Держпраці начальником відділу ринкового нагляду Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Миколою Прокоп’яком проведено інформаційне відвідування у ПП “Ліфт-Захід” м. Львів щодо питань дотримання законодавства про ринковий нагляд та відповідності ліфтів вимогам Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів затвердженого постановою КМУ від 21.06.2017 №438

06 липня 2023
✅В рамках інформаційної кампанії Держпраці начальником відділу ринкового нагляду Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Миколою Прокоп’яком проведено інформаційне відвідування у ПП “Ліфт-Захід” м. Львів щодо питань дотримання законодавства про ринковий нагляд та відповідності ліфтів вимогам Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів затвердженого постановою КМУ від 21.06.2017 №438.
?Під час інформаційного відвідування одночасно відбулося засідання спільної робочої групи Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці відповідно до Плану заходів інформаційної кампанії з державного ринкового нагляду за участі завідувача сектору ринкового нагляду та представників ПП “Ліфт-Захід” м. Львів.
?Учасниками спільної робочої групи обговорено питання щодо основних вимог Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів, зокрема, акцентували увагу на:
✔️обов’язках виробників, імпортерів, розповсюджувачів та монтажних організацій;
✔️правильності нанесення знаку відповідності та іншого необхідного маркування;
✔️складанні декларації відповідності;
✔️проведенні оцінки відповідності Технічному регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів.

https://www.facebook.com/zmu.dsp.lviv