В рамках заходів приурочених Дню охорони праці, фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар для працівників Вищого професійного училища № 35 м. Стрия.

23 квітня 2024
✅В рамках заходів приурочених Дню охорони праці, фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар для працівників Вищого професійного училища № 35 м. Стрия.
📌В ході семінару розглянуто широкий спектр питань, що стосуються безпеки та здоров’я працівників на роботі, підвищення якості розслідування нещасних випадків, запобігання прихованому виробничому травматизму, сприяння створенню здорових умов праці для зміцнення психічного здоров’я працівників та підвищення обізнаності суспільства з питань безпечної організації роботи.
👉Підкреслено, що ефективна система охорони праці передбачає не лише впровадження необхідних правил та процедур, але й постійний моніторинг їх виконання та адаптацію до змінних умов робочого середовища.
✔️Учасники семінару отримали рекомендації щодо вдосконалення внутрішніх процедур з безпеки на роботі та підвищення свідомості щодо важливості дотримання встановлених норм та правил безпеки.
📲портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua