В рамках заходів приурочених Дню охорони праці відбулось урочисте вручення подяк членам профспілок Львівщини.

30 квітня 2024
✅В рамках заходів приурочених Дню охорони праці відбулось урочисте вручення подяк членам профспілок Львівщини.
?Участь у заході взяли начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська, заступник начальника Андрій Вакула, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська, голова Об’єднання Профспілок Львівщини Роман Дацько.
?Оксана Іванівна подякувала присутнім за їх внесок у підвищення рівня легальної та безпечної праці та наголосила на важливості співпраці між органами влади, профспілками та підприємствами для забезпечення безпеки та дотримання прав працівників.
?В ході свого виступу Оксана Іванівна закликала всіх присутніх продовжувати діяти активно у напрямку покращення умов праці та підвищення стандартів охорони праці, наголошуючи на тому, що це важливо не лише для забезпечення безпеки і здоров’я працівників, але й для підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємств.
?Принагідно презентовано сайт онлайн-конкурсу «Мистецтво безпеки праці», який пропонує унікальну можливість для творчого вираження ідей та рішень щодо безпеки на робочому місці. За допомогою фотографій, малюнків, текстів, відео та інших творчих форм виразності учасники можуть поділитися своїми уявленнями та інноваційними підходами до створення безпечного та здорового робочого середовища.