В стінах Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся круглий стіл на тему «Проєкт Закону «Про колективні трудові спори»: крок до змін»

04 жовтня 2023
✅В стінах Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся круглий стіл на тему «Проєкт Закону «Про колективні трудові спори»: крок до змін».
?Участь у заході взяв заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Вакула.
✔️Метою зустрічі було публічне обговорення проєкту Закону «Про колективні трудові спори» зацікавленими сторонами та узагальнення внесених пропозицій до законопроєкту. У заході взяли участь науковці, правники-практики, представники профспілкових організацій.
?Під час заходу розглянуто проблемні питання примирних процедур, представлено позиції роботодавців та профспілок. Обговорено порядок реалізації права на страйк за законопроєктом «Про колективні трудові спори», питання медіації як способу вирішення спорів, засади вирішення колективних трудових спорів трудовим арбітражем.