В стінах НУ «Львівська політехніка», за участю начальника відділу з питань безпеки праці північного регіону Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, проведено перевірку знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності освітян Львівщини

15 червня 2023
✅В стінах НУ «Львівська політехніка», за участю начальника відділу з питань безпеки праці північного регіону Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, проведено перевірку знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності освітян Львівщини.
?Плановий захід відбувся відповідно до Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах, установах, організаціях, що належать до сфери управління МОН України, затверджено наказом МОН України 18.04.2006 №304 та на виконання ст. 18 ЗУ «Про охорону праці» і Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
✔️Результати іспиту, який відбувся у онлайн-формі показали, що освітяни засвоїли основні вимоги законодавства і здатні організовувати та створювати безпечні умови праці під час освітнього процесу в закладах освіти.
?портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua