Відбулася низка семінарів з безпеки праці у ПАТ «Львівгаз»

20 травня 2019

Днями  у  Самбірській, Старосамбірській та Мостиських дільницях  Самбірського відділення ПАТ «Львівгаз» відбулися семінари  з питань охорони праці.                                       

Присутні  проаналізували  заходи щодо  дотримання  безпечних  умов  праці, які проводяться на підприємстві під час виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки .

Представники ГУ Держпраці у Львівській області роз’яснили  вимоги безпеки під час використання засобів індивідуального та колективного захисту.

Окрім цього,  фахівці ГУ Держпраці ознайомили  з причинами настання  нещасних випадків на виробництві.

Працівникам окреслили основні аспекти законодавства з проведення експертизи умов праці. Водночас  наголошено на відповідальності керівників за несвоєчасне та неякісне проведення атестації робочих місць за умовами праці, а також за ненадання працівникам компенсацій за шкідливі умови праці. При цьому керівництву підприємства запропоновано проводити атестацію робочих місць відповідно до чинного законодавства.

Довідка:

ПАТ «Львівгаз» – найстаріше у своїй галузі вітчизняне підприємство, яке сьогодні є одним з найбільших за рівнем газифікації та обсягами реалізації газу.
Уже понад 150 років компанія забезпечує усі категорії споживачів природним та скрапленим газом.