Відбулися позмінні збори з питань охорони праці на шахті «Лісова»

27 вересня 2018

Сьогодні, 27 вересня,  на  відокремленому підрозділі шахта «Лісова» ДП «Львіввугілля» відбулися позмінні збори трудового колективу з питань охорони праці. Захід пройшов за участі  працівників шахти та головного державного інспектора відділу нагляду у вугільній промисловості Головного управління Держпраці у Львівській області Олександра Аряміна.

Олександр Арямін проаналізував порушення, які були виявлені під час позапланової перевірки  щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони  праці  та  промислової  безпеки  в ходку чистки зумпфа шахти та запропонував вжити  заходи щодо недопущення їх у майбутньому.

Водночас він звернув увагу на те, що зменшився коефіцієнт важкості травм у порівнянні з минулим періодом.

При цьому він наголосив, що  відношення підлеглих працівників до виконання своїх обов’язків, починається безпосередньо з правильної видачі наряду на виконання робіт перед роботою, своєчасного проведення інструктажу з безпечних методів виконання робіт, а також здійснення періодичного контролю за виконанням виданого наряду.

На завершення він нагадав працівникам шахти про те, що у листопаді 2018р. відбудеться планова  всебічна  перевірка  стану промислової безпеки та охорони праці у відокремлених підрозділах ДП «Львіввугілля».