Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

25 липня 2019

Повідомляємо, що резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб впродовж тижня, що минув, станом на  24.07.2019 року на Львівщині не зафіксовано.

Окрім цього, інформуємо, що упродовж звітного періоду у Головному управлінні Держпраці у Львівській області призначено спеціальні розслідування 2 нещасних випадків, які трапились: 

18.07.2019 року нещасний випадок стався з підсобним робітником ТзОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд». Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, підсобний робітник на будмайданчику на вул. М. Пимоненка-Пасічна у м. Львові, виконував роботи з прибирання 3-го поверху корпусу № 3 житлового комплексу від будівельного сміття та рештків опалубки на відмітці + 7,10 м. Огородження захисне було демонтовано і встановлено сигнальне (стрічка). Під час прибирання, працівник впав з висоти на насипний грунт біля будівлі, внаслідок чого отримав травми хребта та тріщини грудних хребців. 

18.07.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з єгерем  Підприємства об’єднання громадян «Мисливсько-рибальське господарство «Старичі». Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, Єгеря виявили без ознак життя  на території Магерівської дільниці МРТ “Старичі”. Ймовірна причина смерті-природня. Обставини та причини знаходження потерпілого на території дільниці будуть з”ясовані комісією.