Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

14 серпня 2019

Впродовж тижня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, станом на 14.08.2019 на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, впродовж тижня у Головному управлінні Держпраці у Львівській області призначено 2 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапилися:

  • 09.08.2019 року стався нещасний випадок з арматурником ТзОВ «Феробуд» 1974 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, під час влаштування опалубки 4-го поверху на будмайданчику по вул. Бориславській, що у м. Трускавець, арматурник поставив драбину на кут колони, не втримав рівновагу та впав на землю. Внаслідок падіння працівник отримав компресійний перелом хребта.
  • 13.08.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з річним оператором газової котельні Мшанського НВК ім. Степана Тисляка 1990 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, працівника було виявлено близько 08 год. 00 хв. у приміщенні газової котельні школи повішаним на трубі. Також поряд з працівником було знайдено передсмертну записку.