Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

28 серпня 2019

Впродовж тижня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, станом на 28.08.2019 на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, впродовж тижня у Головному управлінні Держпраці у Львівській області призначено 2 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапилися:

  • 23.08.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з виконавцем будівельних робіт ТзОВ «Золочівагробуд» 1975 р.н. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, виконроб проводив демонтаж дерев’яного вентиляційного коробу в приміщенні актового залу дитячої музичної школи у м. Буську. Короб обвалився і впав на працівника, внаслідок чого він загинув.
  • 23.08.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з головним механіком ПП «Оліяр» 1969 р.н. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства,  головний механік йшов пішохідною доріжкою біля очисних споруд, раптово знепритомнів і впав. Лікарі  швидкої медичної допомоги, що прибула на виклик, констатували смерть працівника. Ймовірна причина смерті-природня.