Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 4 нещасних випадків

24 квітня 2019

Головне управління Держпраці у Львівській області повідомляє: впродовж тижня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб станом на 24/04/2019 на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, впродовж 18.04 – 24.04 у Головному управлінні призначено спеціальні розслідування випадків які трапились:

  • 18.04.2019 року стався груповий нещасний випадок з охоронником та водієм ФОП Петришин Р.П. Потерпілі службовим автомобілем ДAEWOO LANOS їхали з вул. Патона  на пульт централізованого спостереження у провулок Крива Липа. На перехресті вул. Петлюри та Любінської близько 00 год.45 хв. сталося зіткнення автомобіля, в якому знаходились потерпілі та автомобіля БМВ, внаслідок чого охоронник  загинув, а водій отримав черепно-мозкову травму.
  • 18.04.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з інженером-будівельником ТзОВ «Манеж». Інженер-будівельник ТзОВ «Манеж» (юридична адреса – м. Черкаси, вул. Громова, 146) перебував у відрядженні у м. Львові. Під час проведення замірів, для можливого встановлення виробів, на будівельному майданчику у м. Львові по вул. Підголоско, 4, потерпілий впав у шахту ліфта, внаслідок чого загинув.
  • 20.04.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з машиністом шахтного транспорту ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля». 20.04.2019 року в третю зміну, під час виконання маневрових робіт за допомогою електровоза АМ-8Д в районі ПК-225 по магістральному західному відкотному штреку, машиніст електровоза підземний Пукач А.М. вдарився головою до металевої труби пожежно-зрошувального трубопроводу, внаслідок чого загинув.
  • 21.04.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з охоронником ПрАТ «Концерн Хлібпром». О 07 год. 56 хв. охоронник знаходився на транспортній прохідній ВП “Львівський хлібзавод № 1”, де зненацька знепритомнів. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть. Ймовірна причина смерті-природня.