Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 3 нещасних випадків

26 лютого 2020

Впродовж 19-26 лютого резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, у Головному управлінні Держпраці у Львівській області за цей період призначено 3 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапились:

  •  19 лютого 2020 року нещасний випадок стався з помічником кухаря ТОВ «Хотел Менеджмент Груп» 1967 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, перебуваючи на робочому місці в ресторані «Лескаль» готелю «Миротель», працівник похитнувся і впав на підлогу. Лікар швидкої медичної допомоги, які прибули на виклик, констатував смерть потерпілого. Імовірна причина смерті – природна.
  • 24 лютого 2020 року нещасний випадок стався з оператором керування станом холодного прокату ТзОВ ВКФ «РОМ ЛТД» 1956 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, рука працівника потрапила в станцію натягу станка, що спричинило травматичне відчленування кисті лівої руки.
  • 24 лютого 2020 року нещасний випадок стався з гірником очисного забою ВП «Шахта «Червоноградськаька» ДП «Львіввугілля» 1980 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, під час пересування по лаві № 363 пл. п7в «Західно-Бузький» в районі секції № 42, в результаті розриву комбайнового ланцюга, працівник отримав тяжку виробничу травму – закритий перелом середньої третини правого стегна.

Усі обставини та причини цих нещасних випадків з’ясують спеціально створені Головним управлінням Держпраці у Львівській області комісії.