Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

11 березня 2020

Впродовж 05 – 11 березня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, у Головному управлінні Держпраці у Львівській області за цей період призначено 2 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапились:

  • 02 лютого 2020 року нещасний випадок стався з кухарем 2000 року народження, який працював у Фізичної особи-підприємця Сидоренко Ю.О. Як йдеться у повідомлення, що надійшло від підприємця на адресу Головного управління 2 березня, 02.02.2020 року близько 15 год. 00 хв. кухар під час виконання робіт  на пасто машині, отримала закритий відламковий перелом обох кісток лівого передпліччя в середній третині зі зміщенням фрагментів, закритий перелом кісток лівої кисті руки.
  • 06 березня 2020 року груповий нещасний випадок стався з водіями Львівської дирекції АТ «Укрпошта» 1961 року народження та 1962 року народження. Водії їхали вантажним автомобілем марки Мерседес по маршруту Львів-Луцьк. Близько 02 год. 10 хв. з невідомих причин автомобіль з”їхав з дороги та зіткнувся з деревом. Як наслідок, один працівник отримав відкритий перелом ніг, інший – струс головного мозку.

Обставини та причини цих нещасних випадків з’ясують спеціально створені Головним управлінням Держпраці у Львівській області комісії.