Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 3 нещасних випадків

15 квітня 2020

Впродовж 08 – 15 квітня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, у Головному управлінні Держпраці у Львівській області за цей період призначено 3 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапились:

  • 07 квітня 2020 року нещасний випадок трапився з двірником ЛКП «Левандівка» 1955 року народження. Як йдеться у повідомлення, що надійшло від підприємства, двірника виявив перехожий о 12 год. 30 хв., під час його обідньої перерви, на території між будинками у м. Львові на вул. Роксоляни, № 31 та № 27 (територія ЛКП “Левандівка”). Працівник був виявлений обгорілим наслідок невідомого займання. Потерпілий помер у кареті швидкої допомоги.
  • 07 квітня 2020 року  нещасний випадок трапився з налагоджувальником устатковання у виробництві харчової продукції ТзОВ «Молочна компанія «Галичина»  1963 року народження. Прийшовши на нічну зміну, близько 21 год. 00 хв., прийшов через прохідну підприємства. О 22 год. 15 хв. потерпілого виявили без ознак життя на підлозі механічної майстерні, не перевдягнутому в робочий одяг. Ймовірно причина смерті природня.
  • 13 квітня 2020 року нещасний випадок трапився з інженером гіпербаричної оксигенації КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова» 1969 року народження. Працівника виявили лежачим на підлозі в приміщенні столярної майстерні. Лікарі екстренної медичної допомоги, які прибули за викликом, констатували смерть чоловіка. Ймовірна причина смерті-природня.