Впродовж тижня інспектори праці провели в області пів тисячі інформаційних відвідувань

03 липня 2020

Інспектори праці Головного управління Держпраці у Львівській області відновили проведення в області інформаційних відвідувань. Під час візитів фахівці спілкуються з роботодавцями та працівниками на тему переваг офіційного працевлаштування, роз’яснюють вимоги з безпеки та гігієни праці. Особливу увагу звертають на дотримання протиепідеміологічних заходів.

Відвідування проводять фахівці Головного управління самостійно та спільно з інспекторами праці органів місцевого самоврядування, представниками Нацполіції, Держпродспоживслужби та райдержадміністрацій.

Впродовж цього тижня інформаційні рейди відбулися у містах Львів, Жовква, Городок, Сокаль, Самбір, Старий Самбір, Мостиська, Сколе, Червоноград. Відвідано майже півтисячі суб’єктів господарювання торгівельної галузі, сфери послуг, сільського господарства, будівництва та автозаправні станції.

До слова, інформацію щодо виявлених під час відвідувань підприємств, котрі не дотримуються протиепідеміологічних заходів, скеровано для відповідного реагування до Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Суб’єки господарювання, у яких виявлено можливі порушення в частині оформлення трудових відносин навідають повторно – з метою інспектування.