«Виходь на світло!» – 40 956 працівників дізналось від інспекторів Головного управління Держпраці у Львівській області про переваги офіційного працевлаштування

12 жовтня 2022
☀️ «Виходь на світло!» – 40 956 працівників дізналось від інспекторів Головного управління Держпраці у Львівській області про переваги офіційного працевлаштування
Інспекторами ГУ Держпраці у Львівській поінформовано роботодавців про ризики і наслідки використання незадекларованої праці, відвідано 5 027 суб’єкти господарювання регіону працівників. За результатами інформаційно-роз’яснювальної роботи з 01.07.2022 працевлаштовано 13 166 осіб, що становить приріст у 6,11 % .
Інформаційна робота – це зручна нагода для громадян проконсультуватися у посадовців Управління Держпраці з актуальних питань та отримати змістовні відповіді.
🤝 У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з профільними контактами, надано змістовні відповіді на запитання та запропоновано дізнаватись про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці.