«Виходь на світло» на території Старосамбірської ТГ. Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області провели робочу зустріч з питань легалізації робочих місць з міським головою Старосамбірської міської ради

13 жовтня 2022
✅ «Виходь на світло» на території Старосамбірської ТГ
Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області провели робочу зустріч з питань легалізації робочих місць з міським головою Старосамбірської міської ради. За погодженням міського голови розміщено матеріали інформаційної кампанії, спрямованої на інформованість населення щодо кампанії «Виходь на світло», запобігання та протидії торгівлі людьми на території громади.
Інспектори Держпраці здійснили виїзні інформаційні відвідування серед суб’єктів господарювання Старосамбірської ТГ та поінформували роботодавців, працівників про переваги легальної праці, зміни трудового законодавства в умовах війни.
❗️ Роботодавцям та найманим працівникам наголошено – тільки офіційне працевлаштування гарантує найманому працівнику гідні умови праці, захист трудових прав та соціальних гарантій передбачених чинним законодавством.
📣 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook