Вжиття заходів профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 – найактуальніше питання апаратної наради

27 лютого 2020

Під час апаратної наради, яка відбулась сьогодні під головуванням начальника Головного управління Ольги Вільхової, особливу увагу приділено питанням профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19.

Ольга Вільхова закликала працівників Головного управління бути обачними, спостерігати за станом власного здоров’я, а також дотримуватись усіх рекомендацій медиків.

Фахівцям відділу гігієни та експертизи умов праці Головного управління доручено провести роз’яснювальну роботу на підприємствах, де є масове скупчення людей. Першочергово інформування проведуть у закладах торгівлі, громадського харчування та транспортної сфери.

Відтак, посадові особи Головного управління консультуватимуть роботодавців щодо запобігання коронавірусної інфекції на робочих місцях та надаватимуть консультації, як діяти у випадку виявлення працівників з підозрою на небезпечний вірус.

Роз’яснювальну роботу щодо симптом вірусу та шляхів його профілактики проводитимуть і з працівниками.

Інформаційні матеріали з усією корисною та необхідною інформацією щодо небезпечного вірусу також розміщено у приміщеннях Головного управління  Держпраці у Львівській області, а також на його офіційному сайті і сторінці у соціальній мережі.