З працівниками ТзОВ «Дослідно-механічний завод «Карпати» про безпеку під час виконання металообробних, штампувальних та ковальських робіт

08 лютого 2023
З працівниками ТзОВ «Дослідно-механічний завод «Карпати» про безпеку під час виконання металообробних, штампувальних та ковальських робіт.
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний про дотримання вимог безпеки під час виконання металообробних, штампувальних та ковальських робіт.
При виконанні металообробних, штампувальних та ковальських робіт важливо дотримуватись усіх вимог безпеки, адже працівник застосовує різний інструмент, а також виконує роботи на металообробному та ковальсько-пресовому обладнанні, різні пристосування, механізми і транспортно-підіймальні засоби.
Наголошено, що кожен працівник зобов’язаний знати і суворо виконувати всі вимоги з питань охорони праці, а адміністрація повинна забезпечити робоче місце всім необхідним і створити безпечні умови праці.
Акцентовано увагу, що до виконання зазначених робіт допускаються особи не молодше 18 років, які пройшли медичне обстеження, спеціальне навчання і перевірку знань щодо безпечного виконання робіт та інструктаж з охорони праці на робочому місці.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua