За участі фахівців ГУ Держпраці введено в експлуатацію агрегат для капітального ремонту свердловини

11 вересня 2018

Головний державний інспектор відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області взяв участь в  роботі комісії по введенні в експлуатацію підйомного агрегату  УПА 60/80 (в\п 80 т) для здійснення  капітального ремонту свердловини № 270 Угерсько.

Роботи з капітального ремонту свердловини проводить Угерське  виробниче відділення ремонтних і сервісних послуг УМГ «Львівтрансгаз» ПАТ«Укртрансгаз».

Участь в комісії представника Держпраці для введення підйомника в роботу відбувається після повної готовності підйомника до початку виконання робіт та за наявності укомплектованої бригади з капітального ремонту свердловини. 

Згідно висновку комісії підйомний агрегат  УПА 60/80 (в\п 80 т) для проведення капітального ремонту свердловини № 270 Угерсько виконано згідно вимог нормативно-правових  актів з охорони праці і готовий до введення в експлуатацію. Відтак   складено акт про введення в експлуатацію.

До слова, в комісії взяли участь  представники Угерського  виробничого відділення ремонтних і сервісних послуг УМГ «Львівтрансгаз» ПАТ«Укртрансгаз».