Заходи до Всесвітнього дня охорони праці тривають!

20 травня 2024
Заходи до Всесвітнього дня охорони праці тривають!
Організація роботи з безпеки праці – це постійна, щоденна та кропітка робота, про яку необхідно пам’ятати щодня, а не лише у Всесвітній день охорони праці.
Цього року, з метою привернення уваги суспільства до питань охорони праці та поширення інформації про сучасні рішення у сфері безпеки праці, Державна служба України з питань праці започаткувала серію онлайн заходів «Мистецтво безпеки праці», які триватимуть до осені.
Ці заходи – не конкурс, а радше виставка досягнень найбільш прогресивних роботодавців, для яких поняття «людський капітал» є справді важливим. Кожен роботодавець, що має інноваційні рішення у сфері безпеки праці або дбає про добробут своїх працівників, має можливість продемонструвати свої досягнення суспільству.
Спеціалісти з охорони праці також мають можливість проявити себе як висококваліфіковані фахівці і заявити про себе всій спільноті. Вже майже 800 спеціалістів долучилися до цього захоплюючого рейтингу.
Крім того, митці, які бачать охорону праці через призму образотворчого мистецтва, активно надсилають свої роботи, демонструючи, як мистецтво може бути інструментом підвищення обізнаності про безпеку праці.
Заходи тривають! Доєднайтеся до нас за посиланням: https://theartofsafety.dsp.gov.ua