Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Держпраці Алла Рижа та начальник Відділення Національної служби посередництва та примирення в Рівненській області Тетяна Фокіна провели робочу зустріч

22 лютого 2023
Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Держпраці Алла Рижа та начальник Відділення Національної служби посередництва та примирення в Рівненській області Тетяна Фокіна провели робочу зустріч.
Обговорено основні напрямки співпраці, а саме:
– щодо вжиття спільних заходів, спрямованих на дотримання вимог законодавства про працю;
– запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів);
– попередження страйків та акцій соціального протесту, в тому числі на підприємствах, установах та організаціях у яких наявна заборгованість з виплати заробітної плати.
Узгоджено проведення спільних заходів, спрямованих на розвиток соціально-трудових відносин та обмін відомостями, інформацією, необхідними для належного проведення цих заходів. Акцентовано увагу на ризиках у сфері трудових відносин в умовах воєнного стану.
За результатами зустрічі між заступником Західного міжрегіонального управління Держпраці Аллою Рижою та начальником НСПП в Рівненській області Тетяною Фокіною підписано угоду про співпрацю.