Завдяки роботі ГУ Держпраці, на підприємстві усунули порушення, які стосувалися виплат при звільненні

09 листопада 2017

ГУ  Держпраці у Львівській області проведено інспекційне відвідування у ТзОВ «Транс-Сервіс-1», за результатами, якого виявлено порушення та внесено припис.

Приписом зобов’язано усунути порушення вимог ч.1 ст.116 КЗпПУ – при звільненні працівників виплата всіх сум, що належать працівникам від Товариства не проводиться в день звільнення та вимог ч.1 ст.117 КЗпПУ- при порушенні термінів виплати належних при звільненні працівникам коштів, не проводиться виплата середнього заробітку за весь час затримки по день фактичного розрахунку.

На адресу Головного управління Держпраці у Львівській області надійшов лист від адміністрації Товариства про виконання припису та належним чином завірені копії підтверджуючих документів, згідно яких встановлено, що вищезазначені пункти припису виконано.Отже, забезпечено виплату середнього заробітку за весь час затримки по день фактичного розрахунку. Враховуючи те, що згідно представлених документів усі пункти припису виконано, Головним управлінням Держпраці у Львівській області не застосовано фінансових санкцій до Товариства.