Журналісти телеканалу ПравдаТут також відвідали Львівський форум з охорони праці

15 травня 2019

pravdatut.lviv.ua.

Зразки безпечного робочого обладнання та інформаційні посібники – декілька десятків виробництв Львівщини продемонстрували своє спорядження та те, як дотримуються правил техніки безпеки на своєму підприємстві. До прикладу, представники “Укренерго” представили засоби захисту, які їхні працівники використовують на виробництві.  Дбають на підприємстві і за очима.  
А це – представники Добротвірської теплоелектростанції. Хизуються і своїм обладнанням – системою блокувальних пристроїв, які розробляли американці.  Користуються на підприємстві і електричними автоматичними вимикачами.  
А представники Львівгазвидобування взагалі в лідерах. Адже вже понад дві тисячі днів на їхньому підприємстві робота кипить повним ходом і при цьому не зафіксовано жодного випадку травматизму. До такого результату, зізнаються, своїх колег заохочують фінансово.  
Під час форуму провідні підприємства обмінялися своїм досвідом з охорони праці та заохотили інших дотримуватися цих норм. Окрім виставкового майданчику, науковці, підприємці та фахівці провели низку панельних дискусій. А для дітей організували конкурс малюнків на відповідну тему. Цьоріч ця ідеї викликала немалий ажіотаж, адже до Служби праці надійшло 720 малюнків, з яких обрали близько двох десятків найкращих. 
Захід організували, щоб привернути увагу громадськості до проблем безпеки під час робочого процесу.  
Додамо, подібний форум у Львові відбувається вже вдруге
 ” – йдеться у сюжеті новин телеканалу.