Зустріч з представниками Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації: сторони обговорили актуальні питання застосування трудового законодавства

07 грудня 2018

 

 

 

 

 

 

У четвер, 6 грудня, перший заступник начальника ГУ Держпраці у Львівській області  Олена Грицак взяла участь у зустрічі з  представниками  компаній Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.

В межах заходу представник ГУ Держпраці у Львівській області  поінформувала роботодавців про вимоги трудового законодавства, зокрема щодо належного оформлення трудових відносин.

Спілкуючись у формі діалогу,  Олена Грицак надала консультації присутнім підприємцям щодо практичного застосування  норм законодавства про працю. Водночас відповіла на запитання присутніх учасників зустрічі щодо підстав для проведення інспекційних відвідувань та вимог до  процесу проведення контрольних заходів.

Також йшлося  про  найбільш поширені порушення, які виявляють інспектори праці  під час інспекційного відвідування та найчастіші помилки, яких припускаються підприємці при оформленні працівників.

Водночас йшлося про ризиковані галузі щодо незадекларованої праці та про відмінність між цивільно-правовими  та трудовими відносинами.