У Держпраці надали консультацію інженеру з охорони праці

21 липня 2022

Нещодавно інспектор ГУ Держпраці у Львівській області надала консультацію інженеру з охорони праці ТзОВ «НІКО-ЗАХІД», яке працює у сфері торгівлі автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Йшлося про отримання дозволу на експлуатацію обладнання та виконання робіт підвищеної небезпеки, з чим підприємство має проблеми.
Серед іншого, інспектор наголосила, що, згідно з окремим дорученням в. о. Голови Державної служби України з питань праці №Д-83/1/7.1-22а від 20.05.2022, одним з основних векторів діяльності Держпраці в умовах воєнного стану є консультування, супроводження та надання допомоги в організації процесу відновлення належного функціонування суб’єктів господарювання, а також надання інформаційної підтримки щодо шляхів усунення недоліків у організації роботи з охорони праці.
Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо інспектор Держпраці радила шукати на сервісі «Інтерактивний інспектор», порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашої сторінки у Facebook