У ПрАТ «Яворівське АТП-14632» проведено семінар з працівниками підприємства

08 жовтня 2015

У ПрАТ «Яворівське АТП-14632» проведено семінар з працівниками підприємства на тему: Закон України «Про охорону праці» та зміни в трудовому законодавстві, що стосуються оплати праці та кадрової роботи.

На семінарі слухали інформацію представників підприємства – голови правління Кіт Г.П. про стан охорони праці та головного бухгалтера Гошко Л.С. щодо застосування законодавства про оплату працю в світлі змін.

Виступили:

Головний державний інспектор відділу нагляду на транспорті та зв’язку Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Львівській області Сметанюк Є.М., який повідомив присутніх, що на даний час Головне управління Держпраці у Львівській області спрямовує свою діяльність на проведення превентивних заходів з питань охорони праці та промислової безпеки направлену на зменшення травматизму на підприємстві. Довів присутнім вимоги ЗУ “Про охорону праці” Постанова ВР № 2695-XII від 14.10.92, за результатами спеціальних розслідувань та розслідувань підприємств автомобільного транспорту, зокрема ПрАТ «Яворівське АТП-14632» за 2014 та поточний 2015рр., довів причини нещасних випадків з працівниками, які сталися на транспорті, надав консультацію щодо організації функціонування системи управління охороною праці на підприємстві.

Головний державний інспектор відділу контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів Управління з питань праці ГУ Держпраці у Львівській області Яворівська О.Г. ознайомила працівників із змінами трудового законодавства, що стосується оплати праці, гарантіями забезпечення права громадян на працю. Надала консультації працівникам щодо норм трудового законодавства, акцентувала увагу присутніх на відповідальності за порушення законодавства про працю.

IMG_0579 IMG_0581 IMG_0582