Проведено семінар-нараду у Національному академічному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької

12 жовтня 2015

На виконання превентивних заходів працівниками Головного управління Держпраці у Львівській області головним державним інспектором відділу нагляду в АПК та СКС Братюк А.І. та головним державним інспектором відділу контролю за додержанням трудового законодавства, зайнятості та інших нормативно-правових актів Філяк-Заставною Н.Л. проведено семінар-нараду та надано консультативно-методичну допомогу Національному академічному українському драматичному театру ім. М. Заньковецької з питань дотримання законодавства про охорону праці та трудового законодавства.

В семінар-нараді прийнялить начальник служби охорони праці, працівники бухгалтерії, відділу кадрів, юридичного відділу, керівники структурних підрозділів, цехів та працівники театру.

Головний державний інспектор Братюк А.І. ознайомила присутніх з основними функціями та завданнями Державної служби України з питань праці, наголосила , що ГУ Держпраці у Львівській області спрямовує свою діяльність на проведення превентивних заходів з питань охорони праці та промислової безпеки направлену для попередження нещасних випадків та аварій на виробництві.

Головний державний інспектор Філяк-Заставна Н.,Л. ознайомила присутніх із змінами в трудовому законодавстві, надала консультації з питань забезпечення права громадян на працю, порядок укладення трудового договору, гарантії при укладенні, зміні та припиненні трудового договору та інш.

Головні державні інспектори відповіли на запитання присутніх.

заньковецької15 заньковецької22 заньковецької 42