До аудиторії кампанії «Виходь на світло!» долучилися ще три ринки Львова

13 липня 2022
Днями інспектори ГУ Держпраці у Львівській області відвідали три львівських ринки – Краківський, Привокзальний та Шувар, які є одними з найбільш відвідуваних. У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» та за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» вони спілкувалися із роботодавцями та працівниками.
Інспектори розповіли про трудові права та соціальні гарантії працівників, основні відмінності між трудовими та цивільно-правовими договорами, зміни у трудовому законодавстві у зв’язку з воєнним станом та відповідальність за порушення законодавства про працю. А також домовилися про розміщення наочних матеріалів і трансляцію аудіороликів кампанії «Виходь на світло!» на території ринків. Загалом, у цих інформаційних заходах взяли участь 243 особи.
На території ринків провадять господарську діяльність кілька тисяч суб’єктів господарювання і кілька десятків тисяч осіб щоденно їх відвідують.
Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати за такими адресами:

сервіс «Інтерактивний інспектор», портал www.pratsia.in.ua, сайт www.dsp.gov.ua та наша сторінка у Facebook