Дрогобицьким та Стебницьким підприємцям роз’яснювали вимоги законодавства про працю

15 січня 2018

Днями  у  Дрогобицькій міській раді відбувся семінар-навчання щодо здійснення контролю за дотриманням  законодавства про працю.  

На семінар  були запрошені керівники, працівники бухгалтерських, кадрових служб, установ, організацій, підприємств та підприємців міст Дрогобича та Стебника.

Захід пройшов за участі головного  інспектора з питань праці ГУ Держпраці у Львівській області Галини Нагірняк.

Розпочалося засідання зі вступного слова міського голови  Дрогобича Тараса Кучми, який наголосив на важливості дотримання усіх норм законодавства про працю.

Завідувач сектору з питань праці ДМР Галина Яцуляк розповіла про основні засади створення сектору з праці та  поінформувала про повноваження та порядок дотримання законодавства з праці.

Головний державний інспектор з питань праці Головного управління Держпраці у Львівській області Галина Нагірняк ознайомила присутніх зі змінами у законодавстві з питань праці у 2018 році, порядком здійснення контролю з питань своєчасної та у повному обсязі оплати праці, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин.

Також у ході семінару-навчання присутні мали можливість ознайомитися з порядком подання звіту по ЄСВ і зміни у нарахуванні єдиного внеску для фізичних осіб-підприємців у 2018 році.

Про сплату надходжень до міського бюджету від продажу акцизних і підакцизних товарів доповів в.о. начальника відділу економіки Ігор Юзьв’як.