Головним управлінням розпочато спецрозслідування нещасних випадків, що трапились з монтажником зовнішнього трубопроводу та маляром

08 лютого 2021

 

05 лютого 2021 року близько 12 год. 00 хв. в прохідному каналі ЦТП № 17 поруч з будинком, що знаходиться на вулиці Трильовського у м. Львові, виявлено тіло без ознак життя монтажника зовнішнього трубопроводу ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1».
Згідно попередніх даних, 03 лютого працівник, 1980 року народження, був відсторонений від виконання посадових обов”язків, у зв”язку з появою на робочому місці у стані алкогольного сп”ягніння. Впродовж 04 – 05 лютого на робочому місці де виконувались роботи з реконструкції схеми теплозабезпечення споживачів, він не з”являвся і на телефонні дзвінки не відповідав. Тіло потерпілого виявлено у повсякденному одязі.

Також 05 лютого 2021 року стався нещасний випадок з малярем ТзОВ «Будівельна компанія «ЛЕГО» 1965 року народження.
Згідно попередніх даних, під час зведення зовнішніх стін ліфтової шахти на будівельному майданчику, що на вулиці Шота Руставелі, 7-Я, внаслідок зсуву елементів горизонтального перекриття маляр впав у ліфтову шахту та отримав важкі травми тіла.

Головним управлінням вживаються заходи щодо утворення спеціальних комісій та проведення розслідувань цих нещасних випадків.