Підйомний агрегат для введення в експлуатацію готовий: висновок комісії

05 лютого 2021

Фахівці відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області взяли участь у комісії, яка приймала в експлуатацію змонтований підйомний агрегат ФРАНКС 300 (в\п 100 т) для виконання робіт по проведенню капітального ремонту свердловини № 190 Більче-Волицького підземного сховища газу, що на Стрийщині.

Роботи по капітальному ремонту свердловини проводить Угерське виробниче відділення ремонтних і сервісних послуг філії «Оператор газосховищ України» АТ «УКРТРАНСГАЗ».

Слід зазначити, напередодні устаткуванню проведено необхідні підготовчі роботи, випробування та обкатування усього обладнання. Також розроблено обов’язкову документацію з охорони праці та промислової безпеки та укомплектовано бригаду з капітального ремонту свердловин.

Згідно висновку комісії, підйомний агрегат ФРАНКС 300 (в\п 100 т) для проведення робіт по проведенню капітального ремонту свердловини № 190 Більче-Волицького підземного сховища газу змонтовано згідно вимог нормативно-правових актів з охорони праці та готовий до введення в експлуатацію.