Інформаційна кампанія щодо детінізації зайнятості триває: інспектори праці консультували червоноградських підприємців

08 листопада 2019

Проведення заходів, які сприяють підвищенню рівня правової свідомості громадян, зокрема, роботодавців та працівників щодо їх трудових прав та обов’язків є невід’ємною складовою діяльності Головного управління Держпраці у Львівській області.

В рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо найбільш ефективних способів дотримання вимог законодавства про працю, державні інспектори праці цього тижня спілкувались із громадянами міста Червоноград.  

Зокрема, фахівці Держпраці завітали на місцевий ринок. Слід відзначити, як працівники, так і роботодавці були зацікавлені в покращенні знань про свої трудові права та обов’язки та активно брали участь в обговоренні найбільш важливих питань, які їх цікавили.  Інспектори акцентували увагу на практичних аспектах офіційного працевлаштування та важливості детінізації заробітних плат.   

Разом з тим, були і такі особи, які покидали свої робочі місця та тікали від інспекторів.  «Напевно поспішали офіційно працевлаштуватись», – припускають інспектори та запевняють, що неодмінно відвідають цих  підприємців, але тепер уже з інспекційною, а не інформаційною метою.

Також, фахівці Держпраці в межах кампанії зустрілись з працівниками місцевого АТП. Загалом у м. Червоноград під час інформаційного рейду відвідано понад 60 суб’єктів господарювання.

Усіх, хто з тих чи інших причин не зміг отримати консультації від інспекторів праці щодо вимог чинного трудового законодавства, звертайтесь у громадську приймальню Головного управління за адресою м. Львів, вул. Валова, 31 або зателефонувати за номером (032) 235-48-42.