Керівнику релокованого підприємства надали консультативну допомогу

15 липня 2022
Тринадцятого липня посадовці ГУ Держпраці у Львівській області зустрілися з керівником релокованого із зони бойових дій на територію Львова суб’єкта господарювання, який працює у сфері комп’ютерного програмування. Розмова відбувалася у рамках надання консультативної допомоги та у доброзичливій атмосфері.
Під час зустрічі в. о. начальника ГУ Держпраці у Львівській області Оксана Єзерська, зокрема, обговорила проблеми, які виникають у підприємців при переміщенні бізнесу до Львова, перспективи розвитку та збільшення кількості найманих осіб. А також гостю зі сходу України розповіли про особливості застосування трудового законодавства під час воєнного стану.
За результатами зустрічі було домовлено про подальшу консультативну підтримку суб’єкта господарювання з боку ГУ Держпраці у Львівській області. І більше інформації з питань трудового законодавства, промислової безпеки, охорони та гігієни праці в умовах воєнного стану керівнику релокованого підприємства порадили отримувати за допомогою сервісу «Інтерактивний інспектор», порталу www.pratsia.in.ua, сайту Держпраці та нашої сторінки у Facebook