Міжнародна співпраця: Львів відвідала делегація Державної Інспекції Праці Литовської Республіки

25 жовтня 2019

Впродовж 22-24 жовтня у Львові перебувала делегація Державної Інспекції Праці Литовської Республіки. У рамках міжнародної співпраці до Головного управління Держпраці області прибули начальник Вільнюського регіонального відділення Рамунас Ракаускас та начальник Каунаського регіонального відділення Адас Балюкевічус.

«Ми раді знову вітати у Львові наших колег із Литви. Для нас надзвичайно важлива така співпраця, адже ми можемо не лише поспілкуватись з іноземними фахівцями, обмінятись досвідом, й почути думки зі сторони щодо нашої роботи, які допоможуть нам розвиватись, та ще ефективніше працювати» – зазначила начальник Головного управління Ольга Вільхова.

В межах візиту відбулася низка спільних заходів. Зокрема, під час круглого столу керівники структурних підрозділів Головного управління проінформували про порядок роботи Головного управління, ознайомили з основними напрямками його діяльності та практичними аспектами контрольних заходів. Особливу увагу приділено нещасним випадкам на виробництві та порядку їх розслідування.

Окрім цього, інспектори з охорони праці спільно з Литовськими колегами провели позапланову перевірку стану виконання вимог припису на одному із підприємств області.

З метою ознайомлення на практиці із функціонуванням служби охорони праці на підприємстві, делегація відвідала ТОВ «Галка».

 До слова, у рамках міжнародної співпраці у листопаді заплановано візит до Литовської республіки представників Головного управління Держпраці у Львівській області.